Hotell Bali

Hitta inspiration till Hotell i Bali

Det finns hundratals boendealternativ i Bali med allt från billiga motell och vandrarhem till 5-stjärniga hotell. Hotellen i Bali finns utspridda runt hela staden.

Sök Hotell Bali

 

Alila Villas Uluwatu, Desa Becatu

Jl. Belimbing Sari, Banjar Tambiyak, Desa Becatu; +62 361 848 2166;
Denna lyxiga resort på södra Bukithalvön överblickar den blåa Indiska Oceanen och erbjuder en nutida design som kompletterar det lokala landskapet. Var och en av de 84 villorna har sin egen privata pool och en liten stuga, och traditionellt ren balinesisk inredningsdekor. Resorten har också en fantastisk, rektangulär 50-meters swimmingpool som överblickar havet, flera restauranger och ett spa. Villorna kostar från 4 225 SEK – 5000 SEK per natt.

Ubud Village Resort & Spa, Ubud

Jl. Raya Nyuh Kuning, Pengosekan, Ubud; +62 361 978 444;
Denna resort är designad enligt traditionell asiatisk stil som inkluderar paviljonger, pooler, terasser och massor av växter för att skapa en känsla av lyxig med ändå djungelaktig miljö. Stående Buddhastatyer kompletteras av svarta träföremål och lusthus med halmtak på utomhusområdena, där växter draperas över staket och väggar. Resorten som är belägen i Ubud på centrala Bali och har rum som sträcker sig från de fantastiska trädgårdsvillorna med privat pool till de fina dekadenta sviterna för två personer, var och en med egen privat paviljong och butlerservice. Pris från 1 800 SEK.

Puri Dajuma Cottages, Negara

Pekutatan Village; +62 365 43955;
Denna miljövänliga resort ligger längst västkusten på Bali i byn Pekutatan, med utsikt över Bali Straight. Boendet här består av privata stugor med uteplats och utomhusdusch, lyxiga flervåningsvillor med tropiska trädgårdar som överblickar havet och mer traditionella hotelliknande sviter. Det finns en härlig pool som går vidare till en privat strand, Dajuma Beach, som ligger på en udde och som är lättillgänglig från stugorna. Nattkostnaderna börjar från förvånansvärt billiga 720 SEK per natt för en stuga med havsutsikt.

Masa Inn, Kuta

Poppies I; +62 361 758 507;
Detta charmiga, traditionella ställe mitt i Kuta är perfekt att bo på om du letar efter ett hotell med karaktär och bra priser. Masa Inn är ett gårdsliknande hotell där alla rum överblickar de härliga poolerna och trädgården. Rummen är rena men saknar lyxiga detaljer, med enkla dubbelsängar och enkelt lagda golv. Dubbelrum på tredje våningen finns tillgängliga från mycket rimliga 185 SEK per natt.

Soka Indah Bungalow, Tabanan

Jl. Denpasar Gilimanuk Km. 45, Soka Beach, Tabanan; +62 361 746 3106;
Om du letar efter ett budgetrum i en mycket enkel miljö så är det här ett riktigt bra alternativ, med enkla rum som ligger ovanpå en lokal restaurang. Detta hotell är beläget på västra Bali och erbjuder regelbunden transport till och från närliggande Medewi Beach och fiskebyn Jimbaran. Ett VIP-rum (utan luftkonditionering) kostar 157 SEK per natt, med bekvämlighet och lyx som motsvarar det låga priset.