Golf BaliHitta Golfbanor i Bali

De flesta av Balis golfbanor ligger på södra sidan av ön. Många är belägna i eller nära de stora, lyxiga resorterna i detta område. Det finns också flera golfbanor belägna på andra delar av ön, för golfare som vill ha lite mer avskildhet och avkoppling.

Bali Golf and Country Club

Kawasan Wisata, Nusa Dua; +62 361 771 791; www.baligolfandcountryclub.com
Denna ledande golfklubb är en 5-stjärnig countryklubb och resort som ligger i det förnäma området Nusa Dua på södra Bali. En 18-håls, par 72 bana, med utsikten från banan som det mest spektakulära. Bali Golf and Country Club överblickar den majestätiska toppen av vulkanen Gunung Agung. Klubben har även ett lyxhotell, möjligheter att äta och dricka och en palmomgiven swimmingpool.

Nirwana Bali Golf Club

Jl. Raya Tanah Lot, Kediri, Tabanan; +62 361 815 960; www.nirwanabaligolf.com
Denna golfbana är belägen vid den södra udden på ön, och denna bana erbjuder 18 hål med lummigt parklandskap med fantastiska vyer över havet från flera bergstoppar. Banan designades av Greg Norman, och golfklubben har även en golfshop, restaurang med terass som överblickar den balinesiska djungeln och omklädningsrum för golfare.

Bali Handara Kosaido

Bedugul, Bali; +62 362 342 2646; www.balihandarakosaido.com
Denna 18-hålsbana beskriver sig själv som “den högsta bergsgolfbanan i Indonesien” och den här slingrande, lummiga golfbanan ligger på norra delen av Bali mellan Bunyan och Beratan Lakes. I tillägg till mästerskapsgolfbanan, erbjuds golflektioner av två golfproffs och ett antal hyrtjänster finns tillgängliga från en golfshop med full service. Ett lyxhotell i närheten ger boende till gäster.

New Kuta Golf

Kawasan Pecatu Indah Resort, Jimbaran Badung; +62 361 8481 333; www.newkutagolf.com
Denna lyxiga golfbana är belägen längs sydvästra Bukithalvön på Kawasan Pecatu Indah Resorts marker, med flera hål på klippor som överblickar stranden. En av Balis nyaste golfdestinationer, New Kuta är en extremt lyxig resort med en restaurang som visar upp panoramavyer över Indiska Oceanen, såväl som en akademi, hyrshop, omklädningsrum och en drivingrange.