Biluthyrning Bali

Prisjämförelse av biluthyrning i Bali
Hitta bra erbjudanden på små och ståra billiga hyrbilar i Bali för din semester

Sök biluthyrning Bali

 

Information om biluthyrning

Det är billigt och enkelt att hyra en bil på Bali, men de flesta turister väljer att inte göra det på grund av att de svåra trafikreglerna och mycket kaotiska gatorna runtom på ön gör det svårt och ibland farligt för besökare att köra där. Om du väljer att hyra en bil på Bali bör du känna till att man kör på vänster sida, i en högerstyrd bil, som i Storbritannien. En typisk hyrbil på Bali är en liten sedan eller en bil med två dörrar som kostar cirka 140 SEK. Det är lika enkelt och nästan lika billigt att hyra en privat bil och chaufför som kan eskortera dig runt ön under din vistelse, vilket eliminerar risken att behöva ge dig ut på Balis galna gator på egen hand.

De flesta hotellen på Bali erbjuder skytteltrafik till och från flygplatsen, samt till närliggande stränder och städer om du inte bor precis intill dessa intressanta platser.

Ett annat populärt transportmedel på Bali är motorcykel. Motorcyklar kan hyras från ett antal hotell, hostell och uthyrningsställen längs vägen för otroligt låga priser. Om du är duktig på att köra motorcykel kan detta vara ett riktigt bra sätt att utforska ön under en dag eller två utan stressen som det innebär att köra en fullstor bil.

Om du väljer att hyra en bil på Bali så finns det flera lokala biluthyrningsföretag som håller till vid flygplatsen Denpasar, och förhandsbokning rekommenderas. Se till att ta med dig kopior av ditt körkort och fundera på att skaffa ett internationellt körtillstånd innan du åker.